• fri fragt ved køb over 500 kr

Handelsbetingelser

JULEGAVER BYTTES INDTIL 1 JANUAR 2015!

 

1. KØB HOS G-LOVES.DK

Der er ikke indgået en bindende købeaftale med G-loves Scandinavia, før du har modtaget en ordrebekræftelse.

G-loves Scandinavia opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter den er fremsendt til kunden. 

 

2. PRISER OG VARELAGER

Alle oplyste priser er inklusiv moms og i danske kroner, hvor intet andet er nævnt. Priserne er dagspriser og kan uden varsel ændres.

 

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl, prisfejl samt for udsolgte og udgåede varer.

Vi gør altid vores ypperste for at ekspedere alle netordre hurtigst muligt.

 

3. BESTILLING

På G-loves.dk kan du kun bestille varer via vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på scandinavia@g-loves.com.

 

Sådan foretages købet:

1. Find de varer du ønsker og læg dem i kurven og tryk til sidst på "Betaling" i øverste højre hjørne.

2. Læs og accepterer vores handelsbetingelser.

3. Indtast dine personlige oplysninger og evt. anden leveringsadresse.  

4. Tjek alle oplysninger er korrekte og tryk bekræft købet.

5. Indtast betalingskortoplysninger og tryk godkend. 

 

 

4. AFBESTILLING

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved at fremsende en e-mail med emnet "Afbestilling" til scandinavia@g-loves.com. Her bør bestillingstidspunkt samt ordre ID fremgå.

 

Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling!" indsat i emnefeltet. Afbestilling bør ske hurtigst mulig for ikke at risikere at ordren allerede er afsendt.

 

Afbestillingen kan først betragtes som gennemført, når du modtager en bekræftelse herpå fra scandinavia@g-loves.com.

 

5. BETALING

På g-loves.dk kan der betales med:

 

- Visa/Dankort via vores sikre krypterede forbindelse.

- MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB, American Express og via paypal.

 

Brug af betalingskort er ikke forbundet af et kortgebyr.

 

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af PIN-koden.

 

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL). Hverken g-loves.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

 

Beløbet trækkes på din konto samme dag som varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Du kan IKKE forudbetale med konto-til-kontobetaling. Du kan kun betale med betalingskort, idet denne betalingsform giver dig de bedste forbrugerrettigheder. Dit pengeinstitut kan nemlig tilbageføre din betaling, hvis:

- du ikke har modtaget varen. 

- du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger. 

- du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx. at nægte at modtage den eller undlade at afhente den på posthuset. 

 

6. LEVERING

Leveringstiden er normalt 1-5 hverdage, fra vi har modtaget din ordre, til du får den med posten.

Der kan dog gå op til 5-7 hverdage, hvis varen ligger på et af vores fjernlagrer. 

I særlige tilfælde hvis varen er udsolgt kan der gå længere tid, men her vil du blive informeret hurtigst muligt efter ordrens indgåelse.

 

7. FORSENDELSESOMKOSTNINGER

Vi leverer til hele Danmark.

Ordrer leveres som almindelig post med Post Danmark.

 

TIL DANMARK:

Levering koster 20 DKK.

 

TIL UDLANDET:

Skriv en mail til os på Scandinavia@g-loves.com med din ønskede bestilling og leveringsadresse, så vender vi tilbage med en totalpris inklusiv levering.

 

8. FORTRYDELSESRET

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på G-loves.dk, men hvordan de 14 dage beregnes er forskelligt, afhængig af, hvad du har købt, og hvordan du får det leveret.

 

Varer der leveres på én gang

Fristen løber fra du eller den person, du har udpeget, modtager varen.


Varer fra samme ordre, der ikke leveres på én gang

Fristen løber fra du eller den person, du har udpeget, modtager den sidste vare.


Varer der leveres i flere partier

Fristen løber fra du eller den person, du har udpeget, modtager den sidste vare i det sidste parti.


Varer med regelmæssig levering

Fristen løber fra du eller den person, du har udpeget, modtager den første levering.


Fristen kan forlænges

Hvis du mod forventning ikke modtager de lovpligtige oplysninger fra sælger i forbindelse med købet eller leveringen, forlænges din mulighed for at fortryde.

For alle varekøb og aftaler gælder, at fortrydelsesfristen først regnes fra den dag, hvor du modtager de lovpligtige oplysninger fra sælgeren. Får du ikke oplysningerne vil din fortrydelsesfrist altid udløbe efter 12 måneder og 14 dage.

 

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i samme stand. Du må naturligvis gerne prøve varen, men fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde som åbenbart forringer varens salgsværdi. Alle mærker skal sidde på varen.

Fortrydelsesretten udnyttes ved at returnere varen ubrugt sammen med kopi af faktura eller bon og evt. forudgående korrespondance. 

 

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

 

SÅDAN RETURNERER DU VAREN

Der er to måder hvorpå De kan returnere varen på: 

• De kan nægte at modtage varen fra postvæsnet. 

  o I denne sammenhæng beder vi Dem om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at De straks kan returnere varen til G-loves Scandinavia.

• De kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til G-loves Scandinavia. 

  o I denne sammenhæng beder vi Dem vedlægge en kopi af fakturaen eller vedlægge ordre ID for de købte varer..

 

Varen sendes retur til:

Kar-mil A/S
Att. G-loves Scandinavia

Solvangsvej 3


4681 Herfølge 

 

Mærk pakken "Returvare" og vedlæg evt kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos G-loves Scandinavia. 

 

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning!  G-loves Scandinavia anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til G-loves Scandinavia. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

 

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

 

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved at returnere beløbet på dit betalingskort der er handlet med, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. 

 

 

9. REKLAMATIONSRET

Når du handler på G-loves Scandinavia har du selvfølgelig 2 års reklamationsret gældende fra købsdato med mindre andet er anført i produktbeskrivelsen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du starte med at sende en mail til: scandinavia@g-loves.com. Her er du meget velkommen til at vedhæfte billeder af fejlen og beskriver grundigt hvordan fejlen opstod, og konkret hvad det betyder for produktet. Det betyder at vi i nogle tilfælde ikke vil have varen ind til undersøgelse, men blot kan klare den over mail.

 

Alternativt skal varen sendes til:

 

Kar-mil A/S
Att. G-loves Scandinavia

Solvangsvej 3


4681 Herfølge 

 

Vi refunderer ikke fragtomkostninger du måtte have ved forsendelsen.

Varen skal sendes sammen med en angivelse af følgende: En præcis beskrivelse af hvor og hvad fejlen er og eventuelt hvordan den er opstået. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

 

Lift and Love

G-loves Scandinavia

Size Chart